Cum comanzi

NAVIGARE

Prin folosirea meniului din stânga (lista de categorii) puteți naviga printre produsele din magazinul online Bijuterii și accesorii. De asemenea puteți folosi funcția de cautare.

CREARE CONT NOU

Contul nou se creeaza prin apasarea butonului Contul meu și alegerea optiunii Înregistrare. Pentru crearea unui cont nou sunt necesare completarea unui nume de utlizator (adresa de e-mail) și a parolei. Aceasta adresa de mail va fi folosită pentru activarea contului si pentru toate comunicările cu magazinul on-line. Dupa ce v-ați creat contul de utilizator, veți primi un e-mail pentru confirmarea înregistrarii contului.

LOGIN

După activarea contului vă veți putea loga  prin utilizarea adresei de e-mail si a parolei folosite la crearea contului. Daca ați uitat parola, puteți folosi formularul Am uitat parola și   veti primi pe mail un link pentru resetarea parolei. Verificați primirea mesajului și în spam.

COMANDA

Pentru a comanda produsul dorit apasași butonul Adaugă în coș. Repetați această operație pentru fiecare produs dorit. Fiecare produs comandat și cantitatea  vor fi completate în cosul de cumpărături.

COȘUL DE CUMPĂRĂTURI

Coșul de cumpărături conține toate produsele comandate de dumneavoastră. Aici aveți posibilitatea să modificați cantitățile produselor comandate, să stergeți un produs comandat sau să goliți coșul de cumpărături.

FINALIZEAZA COMANDA

După ce ați comandat toate produsele dorite, apasați link-ul Calculează livrare din coșul cu produse și alegeți modalitatea de livrare  curier sau Poșta română). Apoi veți fi direcționat în pagina în care veți completa adresa de livrare a comenzii și veți alege metoda de plată.

Vă rugam să verificați corectitudinea datelor completate înainte de trimiterea comenzii!

După finalizarea comenzii veți primi o confirmare a lansării comenzii  prin afisarea mesajului Mulțumesc.Comanda ta a fost primită. și prin transmiterea unui mail cu comanda efectuată. Nu veți putea finaliza o comandă dacă nu aveți completată adresa de livrare si câmpurile obligatorii solicitate. Comenzile care nu conțin datele de identificare complete vor fi anulate fără o notificare prealabilă. Comenzile sunt procesate în ordinea înregistrarii.

ATENTIE!!!

Fiecare client NOU ÎNREGISTRAT pe site care efectuează o primă comandă va fi contactat telefonic pentru confirmarea adresei de înregistrare și a adresei de expediere. În cazul în care nu vă putem contacta telefonic în maxim 5 zile lucratoare de la data înregistrării comenzii pe site (telefon închis, număr telefon greșit, nu raspunde și nu ne apelează când se observă apelul pierdut pe telefon, numarul nu poate fi apelat, devieri apel) comanda se va ANULA.