Livrarea produselor

Termenul de procesare a comenzii este în medie de 2 zile lucrătoare și reprezintă perioada din momentul înregistrării comenzii în magazinul online pâna în momentul în care aceasta este expediată. La comenzile personalizate toate detaliile vor fi discutate în prealabil cu clientul. În ziua în care comanda este predată la poștă sau curier veți primi un mail prin care vă confirmăm expedierea comenzii.

Curierat rapid  – livrarea se va face în 1-2 zile lucrătoare. Aceasta modalitate este valabila doar pentru localitatile acoperite de firma de curierat Fan Curier. Taxa de transport este de 15 lei indiferent de greutatea coletului. În cazul în care curierul nu vă găsește la adresa menșionată pe colet, în intervalul orar stabilit, va livra coletul a-2-a zi, fără costuri suplimentare. Dacă un colet nu se poate livra în mod repetat, acesta va fi returnat la expeditor iar clientul va trece în regim de plata în avans pentru urmatoarele comenzi.

Posta Română  –  livrarea se va face în 2-3 zile lucratoare. Veți primi acasă un aviz postal cu care vă veți prezenta la oficiul postal de care apartineți, împreuna cu cartea de identitate, pentru a ridica pachetul. În cazul în care nu ați primit acest aviz postal în maxim 3 zile lucrătoare de la primirea mail-ului privind confirmarea  expedierii coletului de către Bijuterii și accesorii este necesar să va prezentati  la oficiul postal și să solicitați ridicarea coletului. Foarte important! – adresa pe care o completați pentru o livrare prin poștă trebuie să fie aceeați cu cea din actul de identitate pentru a putea ridica coletul.Taxa de transport este de 9 lei indiferent de greutatea coletului.

În cazul clienților care au plasat o comandă și nu au ridicat-o de la poștă sau au refuzat primirea acesteia de la curier, la comanda urmatoare plata se face numai în avans, prin transfer bancar. În cazul în care clientul nu este de acord cu plata în avans, comanda va fi anulată.