Returul produselor

Dacă sunteți nemulțumit de produsul primit îl puteți returna în termen de 10 zile lucrătoare (14 zile calendaristice), de la data primirii produsului, conform OG nr. 34/2014, aveți dreptul să ne notificați în scris că renunțați la cumparare, fără penalități și fără invocarea unui motiv.

Singura condiție este ca produsul să fie în aceeași stare în care v-a fost livrat (ambalajul original și documentele care l-au însoțit).  În maxim 30 de zile de la data returnării, va vom înapoia contravaloarea comenzii în contul dumneavoastra bancar sau prin mandat postal.

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client. Suma înapoiată cât și condițiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Suma înapoiată este formată strict din contravaloarea produselor. Dacă dorțti să returnați o comandă care v-a fost livrată, trebuie să ne anuntati în scris despre acest lucru.

Vă rugăm sa ne trimiteți aceasta înștiințare scrisă pe adresa de mail  contact@bijuteriisiaccesorii.ro. Orice retur făcut fără înștiințarea prealabilă de către client, nu va fi procesat.

Nu expediați coletul cu plata ramburs, acesta va fi refuzat fără nici un fel de notificare ulterioară. Orice retur care nu respectă condițiile enumerate mai sus va fi refuzat.